Tânar, dinamic si asteptat de publicul sibian, Festivalul International de Benzi Desenate de la Sibiu s-a impus în universul sau cultural local et chiar la nivel national. Banda Desenata s-a integrat în identitatea orasului, subliniindu-i originalitatea grafica. „BD Sibiu” a devenit o marca, o trasatura de recunoastere a orasului cu care se identifica Sibienii. Calitatea programului Festivalului ne ofera posibilitatea de a fi recunoscuti în România printr-un eveniment de referinta în lumea benzilor desenate si a graficii.

Intre anul 2013 si anul 2014 am cunoscut o crestere de participare de 300% : în 2013 am avut 300 de vizitatori, pentru ca în 2014 sa ajungem la mai multi de 1000. Organizat de parteneri franco-români, „BD Sibiu” îsi extinde influenta internationala în timp. In 2015 vor fi invitati autori germani si cehi, accentuându-se asftel vizibilitatea si influenta europeana a Festivalului.

Pentru a ne contacta:

Alin Chipaila (presedinte l’APIVS): alin.chipaila@gmail.com

François Montier (Coordinator Festivalului): montier.françois@yahoo.com

Organizatori :

APIVSS35RSigla-Muzeul-ASTRA-CJ

 

Parteneri :

Ministère des Affaires ÉtrangèresInstitut FrançaisLogo Lectorat Français SibiubukarestsmallDélégation WB BucharestPrimaria SibiuConseil Général Ille et VilaineRevista Comics Deutsche Kulturcentrul-cehjumatatea plinasigla ATU TOYS C12-page-001brick maniamindspot

 

logo nou transparent

wacom_logo_nb_ccona logo52438-unimatlogo SCSibiu.2 randuri

 

Parteneri Media :

tribunaRFI-rom-2013

Peste Fabulafialogo-capital-cultural-nlogo_HACBDeat comicsabatialex comicsregard_new_logoD21 hz_03